Kollase 2012. To go or not to go.

Elke keer weer spannend: gaat het Astroforum.nl Kollase weekend gebeuren. Dit jaar is het érg spannend. Een beetje té spannend naar mijn idee. Mijn vorige weekend was afgelopen augustus en toen was het maar één nacht helder. De andere nacht scheen de melkweg door de hoge bewolking. I kid you not.

Wolken alom momenteel. Zelfs mijn uitwijklokatie in Frankrijk is bewolkt. Hier is het bewolkt. Maar… Kollase momenteel niet!

Ligging Kollase tussen de wolkengebieden

Rondom Kollase … wolken. De vraag is dus waar die heen gaan de komende 24 uur en hoe dat dan vanaf morgenavond tot en met maandag gaat ontwikkelen. Ik hoop goed. Ik wil weer eens nachten doorhalen want dat komt er veel te weinig van en het is nu juist galaxy tijd. (Virgo Cluster)

De aanvoer is nu in ieder geval goed want vanuit ZZO en wat er wel omhoog komt líjkt op te lossen. Duimen!

You may also like...